Noreva Xerodiane AP+ Emollient Cream

Lekë 2,800.00
Formëdoza:  
Krem me veti emoliente për fytyrën dhe trupin me lëkurë të thatë deri në atopike.

200 ml

Noreva Xerodiane AP+ Emollient Cream është një krem me tolerancë të lartë për fytyrën dhe trupin për lëkurë shumë të thatë ose me tendencë atopike të të gjithë familjes.

  • I pajisur me një kompleks të patentuar dhe ekskluziv Vitamina PP / Fitosfingosinë, ky krem siguron një qetësim të shpejtë, lehtëson ndjesitë e shqetësimit, zvogëlon në mënyrë të qëndrueshme dëshirën për kruajtje dhe ndihmon në ribalancimin e mikrobiomës.
  • Pasuruar me Physio Filag, aktiv duke ndihmuar për të kompensuar deficitin proteinik filagrin që karakterizon lëkurën atopike.
  • Omega 3 dhe 6 dhe agjentët ushqyes promovojnë rivendosjen e funksionit barrierë, mbrojtës të lëkurës.

Tekstura e stij jo e yndyrshme, ju lejon të vishni rroba menjëherë pas aplikimit.

Testuar nën kontroll demo-pediatrik.

Pa parabene, pa aromë, pa MIT, pa fenoksi-etanol.

Aplikojeni një herë në ditë në lëkurën e pastruar më parë me një produkt të butë, pa sapun.

Shiko edhe