Noreva Xerodiane AP+ Gentle Foaming Gel *745 ML

Noreva Xerodiane AP+ Gentle Foaming Gel *745 ML

Lekë 3,500.00
Title:  
Larësi pastron dhe parandalon tharjen pa irrituar lëkurën. I përshtatshëm për fytyrën dhe trupin për të gjithë familjen.

745 ml

Xheli pastron dhe parandalon tharjen pa irrituar lëkurën.

  • Me përmbajtje të lipideve, ky produkt ruan shtresën hidro-lipidike të lëkurës pa shkaktuar tharje. Kështu, lëkura hidratohet në mënyrë të sigurt.
  • Gjithashtu, mund të përdoret si në fytyrë ashtu edhe në trup.
  •  Ky xhel pastrues është ideal për lëkurën e thatë, shumë të thatë, të ndjeshme dhe të prirur ndaj atopisë.
  • I përshtatshëm për fytyrën dhe trupin për të gjithë familjen (foshnjat, fëmijët dhe të rriturit).


Masazhojeni butësisht, më pas shpëlajeni dhe thajeni lëkurën. Më pas, aplikojeni kremin zbutës në të gjithë fytyrën dhe/ose trupin. Shmangni kontaktin me sy.

Shiko edhe