Noreva Zeniac LP * 30 ML

Noreva Zeniac LP * 30 ML

Lekë 1,900.00
Title:  
Krem përmirëson dhe rafinon teksturën e lëkurës.

30 ml

Krem që rafinon teksturën e lëkurës.

Lehtëson eleminimin e grumbullimit të sebumit dhe moderon formimin e tij falë veprimit të kombinuar të një Alfa-Hidroksi-Acid (AHA),  acidit salicilik dhe laktatit të amonit, përbërësve aktivë kerato-rregullues dhe hidratues.

Formula është e pasuruar me burdoc, biotinë dhe zink me veti rregulluese dhe pastruese të sebiumit.

  • Thith sebumin e tepërt, duke siguruar një përfundim të qëndrueshëm mat.
  • E aplikuar rregullisht, lëkura rigjeneron gradualisht pamjen e saj mat, të lëmuar dhe të pastër.

Të aplikohet në mbrëmje në zonat e prekura. Mos e përdorni te fëmijët nën 3 vjeç.

Shiko edhe