Noreva Zeniac LP Fort *30 ML

Noreva Zeniac LP Fort *30 ML

Lekë 1,700.00
Title:  
Krem që ndihmon në zvogëlimin e pikave të zeza dhe akneve.

30 ml

Krem që ndihmon në zvogëlimin e pikave të zeza dhe akneve.

• Redukton formimin e pikave të zeza.
• Zbut lëkurën.
• Efekt afatgjatë dhe tolerancë e lartë me mikro-sfungjerët me lëshim të zgjatur të aktivit.

Zeniac zbut lëkurën me njolla normale dhe të yndyrshme dhe e mban atë të butë. 

Kombinimet e acideve alfa hidroksi (AHA), acidit salicilik dhe laktatit të amonit optimizojnë rrjedhën e sebumit dhe parandalojnë formimin e pikave të zeza. 

Një çlirim i vonuar i përbërësve aktivë nga mikro-sfungjerët njëkohësisht dhe efekti i qëndrueshëm hidratues i laktatit të amonit shpjegojnë toleranceën e mirë të Zeniac, i cili është gjithashtu ideal për plotësimin e çdo terapie aknesh.

Frenon përhapjen e mikrobeve në lëkurë. Redukton prodhimin e sebumit.


Aplikoni një shtresë të hollë në lëkurë të pastër, të tharë mirë 1-2 herë në ditë.

Shiko edhe