Noreva Zeniac Roll’Activ 5ML

Noreva Zeniac Roll’Activ 5ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Krem trajtues për aknet dhe pikat e zeza.

5 ml

Noreva Zeniac Roll’Activ Anti-Imperfections Care është një krem me veprimi të lokalizur vetem tek elementet e inflamuar.

  • Ai than, pastron dhe promovon eliminimin e papërsosmërive në një mënyrë të përpiktë dhe lokal.
  • Pa paraben.Të aplikohet mbi papërsosmëritë disa herë në ditë. Mos e përdorni te fëmijët nën 3 vjeç. Shmangni zonën e syve.

Shiko edhe