Novexpert Booster Serum With Hyaluronic Acid *30ML

Novexpert Booster Serum With Hyaluronic Acid *30ML

Lekë 6,550.00
Title:  
Serum booster me Acid hialuronik për lëkura të thata dhe normale në mikse.

30 ml

Serum booster me Acid hialuronik për lëkura të thata dhe normale-mix.
Acidi Hialuronik është substanca themelore për të ruajtur rininë e lëkurës. Ky serum ka veti shumë hidrautese, mbushëse dhe anti rrudhë.

 • Përqëndrim shumë të lartë acidi hialuronik (480mg HA).
 • 4 lloje acidi hialuronik me pesha molekulare të ndryshme.
 • Ekstrakt me origjinë natyrale për të stimuluar sintezën e acidit hialuronik të lëkurës

Përmban:

 • Xhel Aloe Vera.
 • Anydroxylitol– booster i acidit hialuronik.
 • Glycerin – agjent hidratues.
 • Lactobacillus Ferment.
 • Acid Hialuronik.
 • Sodium Lactate – agjent hidratues
 • Sodium Pca – agjent hidratues
 • Xylitol


Aplikohen 2-3 pika në ditë në gjithë fytyrën dhe qafën. Mund të përdoret i vetëm ose përpara kremit të zakonshëm që përdorni. Aplikohet në mëngjes dhe në darkë.

 


Shiko edhe