NOW Ashwagandha 450 MG Stress Relief * 90

NOW Ashwagandha 450 MG Stress Relief * 90

Lekë 2,220.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili promovon relaksim nervor dhe gjumë të qetë.

60 kapsula

NOW Ashwagandha Stress Relief promovon relaksim nervor dhe gjumë të qetë.

Ashwagandha Stress Relief përmban Lactium®, një derivat i proteinës së qumështit të testuar klinikisht. Lactium® është treguar se mbështet nivele të shëndetshme të kortizolit dhe kështu mund të ndihmojë në lehtësimin e simptomave të stresit nga jeta e përditshme.

Përveç kësaj, ai mund të ndihmojë në gjumë më shpejt, në ruajtjen e gjumit të pandërprerë dhe në përmirësimin e cilësisë së përgjithshme të gjumit. 

Ashwagandha është përfshirë si një "adaptogjen", i cili e ndihmon trupin të përshtatet me stresin tipik të përditshëm.

Merrni 1 kapsulë 1 deri në 2 herë në ditë, me ose pa ushqim. 

Mund të merret gjatë ditës kundër stresit ose para gjumit për të ndihmuar me gjumin.

Shiko edhe