NOW B-50 * 100

NOW B-50 * 100

Lekë 2,900.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë kompleksin e Vitaminave B.

100 tableta

NOW B-50 ofrojnë një dozë të plotë të vitaminave B plus Kolinë dhe Inozitol. 

Këto vitamina punojnë për të mbështetur prodhimin e energjisë, për të mbajtur metabolizmin e shëndetshëm të homocisteinës dhe për të promovuar shëndetin e sistemit nervor.

Vitaminat B janë të tretshme në ujë dhe me përjashtim të B-12, kanë ruajtje të kufizuar në trup dhe kështu kërkojnë rimbushje të përditshme . Ndërsa B-12 ruhet në mëlçi, burimet dietike janë vetëm me origjinë shtazore (mishi dhe qumështi) dhe plotësimi me B-12 mund të jetë veçanërisht i rëndësishëm për vegjetarianët.

Merrni 1 kapsulë në ditë gjatë ushqimit.

Shiko edhe