NOW B2 100 MG * 100

NOW B2 100 MG * 100

Lekë 1,350.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të riboflavinës.

100 kapsula

Vitamina B-2, e njohur gjithashtu si Riboflavina, është një anëtare i familjes së vitaminave B.

Gjendet natyrshëm në perimet jeshile, mëlçinë, veshkat, embrion gruri, qumësht, vezë, djathë dhe peshk. 

  • Riboflavina është një kofaktor i rëndësishëm enzimë i nevojshëm për prodhimin e energjisë nga karbohidratet, yndyrat dhe proteinat.
  • Është gjithashtu e nevojshme për rigjenerimin e glutationit, i cili mbështet mekanizmat natyrorë të mbrojtjes së trupit dhe sistemet e detoksifikimit.

Merrni 1 kapsulë në ditë gjatë ushqimit.
Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

Shiko edhe