Now Calcium & Magnesium * 120

Now Calcium & Magnesium * 120

Lekë 2,500.00
Title:  
Suplement ushqimor me një përmbajtje të Kalçiumit dhe Magnezit.

120 kapsula xhelatinoze

Now Calcium & Magnesium kombinon dy minerale thelbësore që punojnë së bashku për të mbajtur disa procese fiziologjike kritike. 

  • Kalçiumi dhe Magnezi luajnë një rol thelbësor për funksionin normal nervor, muskulor dhe të enëve të gjakut, si dhe për ruajtjen e ekuilibrit të duhur të lëngjeve trupore. 
  • Kalçiumi dhe Magnezi gjithashtu mbështesin formimin dhe mirëmbajtjen e sistemit muskulo-skeletik.

Merrni 2 tableta në ditë. 

Mund të merret në doza të ndara.

Shiko edhe