Now Chromium Picolinate 200 MCG * 100

Now Chromium Picolinate 200 MCG * 100

Lekë 1,200.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë kripën Pikolinat të mineralit Krom.

100 kapsula

Now Chromium Picolinate 200 MCG është një suplement ushqimor i bazuar në Krom Picolinate 200 mcg. Kjo formë e sigurt, kromi trevalent, zakonisht konsiderohet thelbësore, që do të thotë se duhet të merret nga dieta.

  • Kromi është një mikro mineral thelbësor që njihet më së miri për rolin e tij si një ko-faktor i insulinës. Prandaj kromi është kritik për ruajtjen e metabolizmit të shëndetshëm të glukozës dhe karbohidrateve; megjithatë, është gjithashtu i rëndësishëm për përdorimin e yndyrës dhe proteinave.
  • Studimet shkencore tregojnë gjithashtu se mund të luajë një rol në shëndetin kardiovaskular.
  • Si pjesë e një diete të shëndetshme dhe programi ushtrimesh, pikolinati i kromit mund të ndihmojë në ruajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak tashmë brenda intervalit normal dhe mund të ndihmojë gjithashtu për të mbështetur një përbërje të shëndetshme trupore.
  • Për shkak të rolit të kromit në metabolizmin e lëndëve ushqyese dhe efekteve të mundshme në sjelljen e të ngrënit, disa studime kanë ekzaminuar nëse ai është një suplement efektiv për humbje peshe.

  • Merrni 1 kapsulë në ditë gjatë ushqimit.
  • Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

Shiko edhe