NOW CoQ10 * 50

Lekë 5,580.00
Doza:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të koenzimës Q10.

50 kapsula të buta.

Koenzima Q10 (CoQ10) është një përbërës i ngjashëm me vitaminat, që luan një rol qendror në prodhimin e energjisë qelizore.

CoQ10 gjendet në të gjithë trupin, por është veçanërisht e përqendruar në zemër, mëlçi dhe veshka dhe është zbuluar se prodhimi bie me kalimin e moshës. 

  • CoQ10 funksionon si një eleminuese e fuqishme e radikalëve të lirë në membranat qelizore, si dhe brenda enëve të gjakut.
  • Vitet e kërkimeve shkencore kanë treguar se CoQ10 ndihmon për të mbajtur një zemër të shëndetshme dhe sistemin vaskular.

Merrni 1 kapsulë të butë 1 deri në 2 herë në ditë gjatë ushqimit.
Ruani në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

Shiko edhe