NOW CoQ10 + Omega 3 * 60

NOW CoQ10 + Omega 3 * 60

Lekë 3,240.00
Title:  
Suplement ushqimor i cili mbështet funksionin normal të sistemit kardiovaskular.

60 kapsula

NOW CoQ10 + Omega 3 është një suplement ushqimor që mbështet funksionin normal të sistemit kardiovaskular.

  • CoQ10 dhe Vaji i peshkut Omega-3 kanë demonstruar mbështetje për shëndetin kardiovaskular.
  • CoQ10 ndihmon në mbështetjen e shëndetit kardiovaskular nëpërmjet rolit të tij jetësor në prodhimin e energjisë dhe nëpërmjet funksionit të tij si një luftëtar i radikalëve të lirë.
  • Vaji i Peshkut Omega-3 funksionojnë duke ndihmuar në ruajtjen e funksionin e shëndetshëm të zemrës dhe duke promovuar funksionin e balancuar të sistemit imunitar.

Ky produkt kombinon dy përbërës plotësues mbështetës kardiovaskular në një xhel të butë të përshtatshëm.

Merrni 1 kapsulë xhelatinoze 1 deri në 2 herë në ditë me ushqim.

Shiko edhe