Now D3 1000UI & K2 45MCG * 120

Now D3 1000UI & K2 45MCG * 120

Lekë 1,680.00 Lekë 2,100.00
Title:  
Suplement ushqimor, i njohur për kontributin e tij në shëndetin e kockave, dhëmbëve dhe sistemit kardiovaskular.

120 kapsula

Now D3 1000UI & K2 45MCG kombinon dy lëndë ushqyese të hulumtuara gjerësisht për kontributin e tyre në shëndetin e kockave, dhëmbëve dhe sistemit kardiovaskular.

  • Vitamina D3 nxit transportin dhe përthithjen e kalciumit. Studimet e fundit tregojnë se vitamina D3 mund të luajë një rol në veprimin e duhur të insulinës dhe metabolizmin e glukozës dhe ka një funksion i rëndësishëm brenda sistemit imunitar.
  • Vitamina K është kritike për formimin e një matrice të shëndetshme dhe të fortë kockore. Roli i vitaminës K në shëndetin arterial sillet rreth aftësisë së saj për të mbështetur metabolizmin e duhur të kalciumit në strukturat vaskulare.

  • Merrni 1 kapsulë 1 deri në 2 herë në ditë me ushqim.
  • Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

Shiko edhe