NOW L-Tyrosine 500 MG * 120

NOW L-Tyrosine 500 MG * 120

Lekë 2,155.00
Title:  
Suplement ushqimor që mbështet vigjilencën mendore.

120 kapsula

NOW L-Tyrosine 500 MG   është suplement që ndihmon në funksionin e shëndetshëm i gjëndrave dhe mbështet vigjilencën mendore. 

  • L-tirozina është një aminoacid i domosdoshëm i nevojshëm për prodhimin e neurotransmetuesve dopaminë, adrenalinë dhe noradrenalinë, si dhe për pigmentin e lëkurës, melaninën. Noradrenalina (norepinefrina) dhe adrenalina (epinefrina), së bashku me dopaminën, ndihmojnë për të mbështetur një humor pozitiv dhe vigjilencë mendore. L-Tyrosina është e rëndësishme për funksionin normal të gjëndrës tiroide.

Udhëzime për përdorim:

  • Rekomandohet të merrni 1 kapsulë, 1 deri në 3 herë në ditë. 
  • Mundësisht ndërmjet vakteve.

Shiko edhe