NOW Liquid Magnesium * 237 ML

NOW Liquid Magnesium * 237 ML

Lekë 3,650.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje Magnezi në formë të lëngshme dhe me minerale gjurmë.

237 ml

NOW Liquid Magnesium është një koncentrat mineral natyral me burim nga Liqeni i Kripur i Madh dhe i prodhuar duke përdorur një proces avullimi diellor. Ky proces gjithashtu heq 99% të natriumit natyror, ndërsa ruan 72 mineralet e mbetura gjurmë natyrore në format e tyre jonike të disponueshme bio. 

Prania e Magnezit dhe mineraleve të tjera gjurmë në trup është e nevojshme për reaksionet normale biokimike, ruajtjen e ekuilibrit të shëndetshëm të elektroliteve dhe funksionin e shëndetshëm neuromuskular.

  • Tundeni mirë para përdorimit. 
  • Ky produkt është shumë i koncentruar pa asgjë të shtuar dhe ka një shije shumë të fortë. 
  • Merrni 1/4 lugë çaji (1,33 ml) 3 herë në ditë të përzier me lëng ose ushqim për të maskuar aromën e koncentruar të mineralit.

Shiko edhe