Noxzema Invisible Him 48H Antiperspirant Deodorant

Lekë 350.00
Forma:  
Deodorant anti-perspirant për meshkuj.

-

Noxzema Invisible Him 48H Antiperspirant Deodorant lufton aromën e keqe të trupit, duke luftuar bakteret dhe mikroorganizmat që e shkaktojnë atë. 

Ai gjithashtu vepron si një antidjersë, duke reduktuar sasinë e djersës së prodhuar, megjithatë, pa e penguar rrjedhën e saj të përgjithshme.

-

Shiko edhe