Nutrileya Nutriregular Digest * 20

Nutrileya Nutriregular Digest * 20

Lekë 1,470.00
Title:  
Suplement ushqimor, që përmirëson veprimin e tretjes.

20 kapsula

Nutrileya Nutriregular Digest është një suplement ushqimor që përmirëson veprimin e tretjes. 

  • Është një përzierje e plotë e 7 enzimave (Enzi-mix), që arrijnë në zorrë të pandryshuara falë kapsulës së mbrojtur gastro. 
  • Veprimi tretës realizohet edhe falë përdorimit të Gingerit me dozë të lartë me veprim prokinetik. 

I dobishëm në rast të intolerancës ushqimore, halitozës, vështirësive në tretje të proteinave të lipideve dhe niseshtesë, dispepsisë parësore dhe dytësore dhe inflamacionit të zorrëve.

  • Rekomandohet të merret 1 kapsulë 15 minuta para vaktit.
  • Rekomandohet të merren o 2 kapsula në ditë.

Shiko edhe