Nutriva IMMUNOVAL * 30

Nutriva IMMUNOVAL * 30

Lekë 3,240.00
Title:  
Suplement ushqimor me efekt forcues të imunitetit.

30 tableta

Nutriva IMMUNOVAL është një shtesë ushqimore me Astragalus, Beta 1,3-glukane, Lactoferrin dhe L-Glutamine. 

  • Astragalus ndihmon në mbështetjen e mbrojtjes së trupit.
  • Laktoferina është një komponent i rëndësishëm në dietën e njeriut, për shkak të vlerave të larta ushqyese, vetive antibakteriale, antivirale, kundër kancerit dhe rregullimit të aktivitetit të sistemit imunitar.
  • Beta Glukani ka treguar veti të rëndësishme antimikrobike (ndalon rritjen e mikroorganizmave), antikancerogjene, antidiabetike dhe anti-hiperkolesterolemike (kontrollon nivelet e kolesterolit) në prova të panumërta klinike.

Merrni 1 tabletë në ditë me një gllënjkë ujë.

Shiko edhe