Nuxe Insta-Masque Exfoliating + Unifiant * 50 ML

Lekë 2,700.00
Title:  
Maskë eksfoliuese dhe unfikuese për të gjitha tipet e lëkurës.

50 ml

Kjo maskë eksfoliuese kombinon përfitimet e Ujit me Lule Trëndafili me Vajin e Macadamia dhe një pluhur të hollë eksfolues me origjinë natyrale për të eksfoluar dhe uniformuar lëkurën në vetëm 2 minuta.

 Struktura e lëkurës është menjëherë më e lëmuar dhe çehrja është më e ndritshme.
Tekstura e tij xhel shndërrohet në vaj kur masazhohet për një moment më të butë kënaqësie.

Formula:

  • Ujë me lule trëndafili, 
  • Vaj Macadamia, 
  • Pluhur i hollë eksfolues (silicë me origjinë natyrale).

  98.3 % e totalit të përbërësve janë me origjinë natyrale

Këshilla bukurie:

  • Një ose dy herë në javë.
  • Aplikojeni me bollëk në lëkurën e thatë në të gjitha zonat që do të korrigjohen, duke shmangur konturin e syve.
  • Lëreni për 2 minuta për një veprim zbutës efektiv në sipërfaqen e lëkurës dhe për largimin më të lehtë të qelizave të vdekura të lëkurës.
  • Më pas masazhoni me lëvizje rrethore, derisa të shndërrohet plotësisht në vaj.
  • Përfundoni duke e shpëlarë me ujë të bollshëm.
  • E shpejtë dhe e lehtë për t'u përdorur në dush.

Shiko edhe