Nuxe Men Deodorant 24H * 50ML

Nuxe Men Deodorant 24H * 50ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Kundra djers për meshkujt.

50 ml

Ky deodorant siguron mbrojtje 24-orëshe. Pa shenja apo njolla. Një aromë mashkullore, Druri dhe Pikante.

Aplikim 2 herë në ditë.