Nuxe Reve De Miel Creme Mains Et Ongles * 50 ML

Nuxe Reve De Miel Creme Mains Et Ongles * 50 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Krem hidratues dhe ushqyes për duart dhe thonjtë.

50 ml

Ky krem duarsh i mëndafshtë dhe pa yndyrë me Mjaltë, Vajra të çmuar dhe Vitaminë E ushqen dhe riparon duart e thata dhe të dëmtuara duke mbrojtur lëkurën e duarve nga plakja e parakohshme.

Kontribuon në zbutjen e duarve dhe forcimin e thonjve, ditë pas dite.

Këshilla bukurie:
Aplikoni kremin për duart dhe thonjtë, duke i kushtuar vëmendje të veçantë zonës së thonjve.