O.B. Organic Tampons Normal * 16

O.B. Organic Tampons Normal * 16

Lekë 450.00
Title:  
Tampona për femra.

16 copë

O.B. Organic Tampons Normal ofrojnë mbrojtje efektive dhe inovative për një periudhë deri në 8 orë.

Të përbërë nga Pambuk organik 100% të çertifikuar dhe nuk përmbajnë klor, aroma dhe ngjyra. Dizajni kompakt, pa aplikues prodhon më pak mbetje se aplikuesit plastikë, duke e bërë atë më të mirë për mjedisin.

Super absorbues për ditë me rrjedhje të mesme.

-