O.B. ProComfort Super Tampons

Lekë 200.00
Sasia:  
Tampona për femra.

8 copë. 16 copë

O.B. ProComfort Super Tampons, tampona me brazda Fluid-Lock® për mbrojtje nga rrjedhjet e bllokuara.

I vetmi me mbulesë SilkTouch™ për rehati dhe mbrojtje maksimale.

Karakterizohen nga një përthtihje e lartë.


-

Shiko edhe