O.B. Tampon Light Flow * 16

O.B. Tampon Light Flow * 16

Lekë 350.00
Title:  
Tampona për femra.

16 copë

O.B. Tampon Light Flow ofrojnë mbrojtje efektive dhe inovative për një periudhë deri në 8 orë.

Të përbërë nga Pambuk organik 100% të çertifikuar dhe nuk përmbajnë klor, aroma dhe ngjyra. 
Super absorbues për ditë me rrjedhje të lehtë.

-