O.B. Tampons Mini * 8

O.B. Tampons Mini * 8

Lekë 200.00
Title:  
Tampona për femra.

8 copë

O.B. Tampons Mini, tampona mini me brazda Fluid-Lock® për mbrojtje nga rrjedhjet e bllokuara.

I vetmi me mbulesë SilkTouch™ për rehati dhe mbrojtje maksimale.

Indikohen për rrjedhje të lehta.

Karakterizohen nga një përthtihje normale.


-

Shiko edhe