Odontovax at azione totale 75 ml

Odontovax at azione totale 75 ml

Lekë 470.00
Title:  
Pastë dhëmbësh për parandalimin e pllakëzave bakteriale dhe tartarit.

Pastë specifike e dhëmbëve për parandalimin e pllakëzave bakteriale dhe tartarit.
Ndihmon gjithashtu në parandalimin e kariesit.
Lani dhëmbët tuaj të paktën një minutë pas çdo vakti.

Shiko edhe