Olimp Drinks For Life Immuno * 20

Olimp Drinks For Life Immuno * 20

Lekë 3,000.00
Title:  
Suplement ushqimor. forcues i imunitetit.

20 bustina

Olimp Drinks For Life Immuno është një shtesë ushqimore në formë pluhuri. Ai përmban ëmbëlsues. Aromë mjedër.

Produkti përmban Vitaminë C, Vitaminë D, Zink, rutinë, koncentrat të lëngut të rrushit të zi, koncentrat të lëngut të frutave të manaferrës, pluhur frutash të mjedrës dhe fruktooligosakaride. 1Vitamina C, vitamina D dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Përdorimi i rekomanduar: 

  • 1 bustinë  në ditë. 
  • Përmbajtja e bustinës tretet në 500 ml ujë. 
  • Konsumojeni menjëherë pas përgatitjes.

Shiko edhe