Olimp Labs B-12 Forte Bio Complex * 30

Olimp Labs B-12 Forte Bio Complex * 30

Lekë 1,600.00
Title:  
Një suplement ushqimor i cili përmban një dozë të lartë të vitaminës B12, e pasuruar me një përbërje vitaminash dhe mineralesh.

30 kapsula

Olimp Labs B-12 Forte Bio Complex është një suplement ushqimor që përmban një dozë të lartë të vitaminës B12, e pasuruar me një përbërje vitaminash dhe mineralesh (përfshirë kalciumin dhe aminoacide kelate hekuri shumë të absorbueshme) që kanë një efekt të dobishëm në sistemin vaskular.

  • Vitaminat B12 dhe B6 ndihmojnë në ruajtjen e metabolizmit të duhur të homocisteinës. Folatet ndihmojnë në prodhimin e duhur të gjakut, ndërsa kalciumi kontribuon në koagulimin normal të tij. Hekuri mbështet prodhimin e duhur të rruazave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës.
  • Vitamina B6 ndihmon në funksionimin e duhur të sistemit nervor.
  • Vitamina E është e përfshirë në mbrojtjen e qelizave kundër stresit oksidativ.

Përdorimi i rekomanduar:
1 kapsulë në ditë: Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet dietike nuk mund të përdoren si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar. Rekomandohet të mbani një dietë të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Shiko edhe