Olimp Labs Chela-Mag B6 + D3 * 30

Olimp Labs Chela-Mag B6 + D3 * 30

Lekë 1,790.00
Title:  
Një suplement dietik me një regjim magnezi të kombinuar në mënyrë unike, shumë biodisponueshme, në formën e kelatit Albion®amino acid me 2000 IU vitaminë D3 dhe vitamina B6 dhe K2.

30 kapsula

Olimp Labs Chela-Mag B6 + D3 është një suplement dietik me një regjim magnezi të kombinuar në mënyrë unike, shumë biodisponueshme, në formën e kelatit Albion®amino acid me 2000 IU vitaminë D3 dhe vitamina B6 dhe K2. Magnezi është një element thelbësor në biosintezën e formës aktive të vitaminës D. Hulumtimet sugjerojnë se marrja e magnezit me dieta ose suplemente redukton gjasat e niveleve të pamjaftueshme të vitaminës D në trup.

Hulumtimet tregojnë se magnezi

  • ndihmon në funksionimin e duhur të muskujve,
  • luan një rol në funksionimin e duhur të sistemit nervor,
  • ndihmon në ruajtjen e funksioneve të duhura psikologjike,
  • kontribuon në uljen e lodhjes dhe lodhjes,
  • merr pjesë në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm,
  • është i përfshirë në ruajtjen e ekuilibrit të elektrolitit,
  • është i përfshirë në metabolizmin efikas të energjisë dhe ndihmon në sintezën e duhur të proteinave.

Doza ditore e rekomanduar:

  • 1-2 kapsula në ditë pas një vakti.

Shiko edhe