Opalescence Whitening Toothpaste* 133 GR

Opalescence Whitening Toothpaste* 133 GR

Lekë 1,600.00
Title:  
Pastë zbardhuese.

133 gr

Pasta zbardhuese Opalescence është një mënyrë efektive për të mbajtur dhëmbë të bardhë dhe të shkëlqyer. 

Kjo pastë zbardhuese profesionale jo vetëm që largon papastërtitë mbi sipërfaqen e dhëmbëve por gjithashtu me formulën e saj ndihmon në forcimin e tyre. Mund të përdoret çdo ditë. Ofron mbrotje për zmaltin e dhëmbëve dhe ndihmon në parandalimin e kariesit. Rekomandohet dhe pas trajtimeve zbardhuese të dhëmbëve për mirëmbajtje.

Çfarë ofron Opalescence:

  • Çlirim i shpejtë dhe efiçient i fluorit.
  • Përthithje e shpejtë e fluorit nga zmalti.
  • Përforcon mbrotjen e zmaltit.
  • Shije mente.


Larje të dhëmbëve 2 herë në ditë.