Organic Shop Apricot & Mango Face Peeling * 75 ML

Organic Shop Apricot & Mango Face Peeling * 75 ML

Lekë 450.00
Title:  
Peeling në kushte shtëpie, për një fytyrë të gjallëruar.

75 ml

Organic Shop Apricot & Mango Face Peeling punon për të rigjeneruar dhe rinovuar lëkurën tuaj. 

Acidet natyrale të frutave që gjenden në Kajsitë organike dhe Mango ndihmojnë për ta bërë lëkurën më të butë, më elastike dhe me teksturë të mëndafshtë.

Lëkura ndihet e ushqyer dhe e lëmuar.

Aplikoni një shtresë të hollë në lëkurë të pastruar dhe lëreni për 8-10 minuta. 

Përdoreni 1-2 herë në javë. 

  • Mos e përdorni në lëkurë të irrituar. 
  • Ndërpriteni nëse shfaqet acarim. 
  • Shmangni kontaktin me sytë. 
  • Vetëm për përdorim të jashtëm.

Shiko edhe