Organic Shop Organic Algae & Sea Salt Body Polish * 250 ML

Organic Shop Organic Algae & Sea Salt Body Polish * 250 ML

Lekë 550.00
Title:  
Skrab delikat trupi me alga dhe kripë deti.

250 ml

Organic Shop Organic Algae & Sea Salt Body Polish ka një kompozim unik të përbërësve: Kripa e detit dhe Klorofila, që përbëjnë burimet kryesore të mikroelementëve.

  • Kripa e Detit përmban mikroelementë, të cilët rregullojnë mikroqarkullimin e gjakut, kanë efekt tonik, dhe eleminues të qelizave të vdekura nga lëkura.
  • Alove Vera dhe Gjalpi Shea ruajnë butësinë e lëkurës, duke mbajtur në balancë nivelin hydro-lipidik të saj.

E rigjallëron lëkurën, duke lënë një ndjesi freskie dhe butësie.

Pa paraben. Pa silikon.Masazhoni lehtë një sasi të mjaftueshme skrabi në lëkurë të njomë dhe më pas shpëlajeni me ujë.

Aplikojeni 2 deri në 3 herë në javë për rezultate më të mira.


Shiko edhe