Palmers Raw Shea Lip Balm * 4 G

Palmers Raw Shea Lip Balm * 4 G

Lekë 350.00
Title:  
Lipsitick ushqyes për buzë të thata dhe të dehidratuara.

4 g

Palmers Raw Shea Lip Balm ushqen, thekson dhe mbron buzët.

Buzët ndihen më të buta dhe të plota që pas aplikimit të parë, në sajë të veprimit intensiv zbutës të Gjalpit Shea.

Për buzë të thata ose të dëmtuara.


Këshillohet aplikimi tek buzët, sa herë të jetë i nevojshëm.

Shiko edhe