Parodontax Extra Fresh Toothpaste * 75 ML

Parodontax Extra Fresh Toothpaste * 75 ML

Lekë 450.00
Title:  
Pastë dhëmbësh për një frymëmarrje të freskët.

75 ml

Parodontax Extra Fresh Toothpaste është një pastë dhëmbësh e përditshme që ndihmon në heqjen e baktereve të pllakës që mund të çojnë në gjakderdhje të mishrave të dhëmbëve - një shenjë e gingivitit. 

  • Lë një gjithë ndjesi pastërtie, ndërkohë që mban mishrat e dhëmbëve të shëndetshëm dhe frymëmarrje të freskët.

  • Përmban Fluor 0,454%.
  • I përshtatshëm për fëmijë mbi 2 vjeç dhe të rritur.

Lani dhëmbët dy herë në ditë.

Shiko edhe