Parodontax Original Toothpaste * 75 ML

Parodontax Original Toothpaste * 75 ML

Lekë 450.00
Title:  
Pastë dhëmbësh për mirëqënien e mishrave të dhëmbëve.

75 ml

Parodontax Original Toothpaste është një pastë dhëmbësh e përditshme e formuluar për të ndihmuar në parandalimin dhe trajtimin e problemeve me mishrat e dhëmbëve.

  • Përbërësi aktiv vret bakteret e pllakës në vijën e mishrave të dhëmbëve për të ndihmuar në mbajtjen e ngushtë midis mishrave të dhëmbëve dhe dhëmbëve dhe parandalimin e problemeve të hershme të tyre.

  • Përmban Fluor 0,454%.
  • I përshtatshëm për fëmijë mbi 2 vjeç dhe të rritur.

Lani dhëmbët dy herë në ditë.