Parodontax Ultra Clean Toothpaste * 75 ML

Parodontax Ultra Clean Toothpaste * 75 ML

Lekë 450.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me veti shumë të mira pastruese.

75 ml

Parodontax Ultra Clean Toothpaste është një pastë dhëmbësh e përditshme që punon për të hequr bakteret e pllakave që mund të shkaktojnë gjakderdhje të mishrave të dhëmbëve - një shenjë e gingivitit. 

  • I mban mishrat e dhëmbëve të shëndetshëm, dhëmbët të fortë dhe frymëmarrjen e freskët me një aromë të ftohtë dhe freskuese menteje.

  • Përmban Fluor 0,454%.
  • I përshtatshëm për fëmijë mbi 2 vjeç dhe të rritur.

Lani dhëmbët dy herë në ditë.

Shiko edhe