Parodontax Whitening Toothpaste * 75 ML

Parodontax Whitening Toothpaste * 75 ML

Lekë 500.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me veti zbardhuese.

75 ml

Parodontax Whitening Toothpaste është një pastë dhëmbësh e përditshme që ndihmon në përmirësimin e shëndetit të mishrave të dhëmbëve, ndërsa zbardh butësisht dhëmbët tuaj. 

  • Mbron nga kavitetet, freskon frymëmarrjen dhe parandalon gjakderdhjen e mishrave të dhëmbëve – që mund të jetë një shenjë e sëmundjes së mishrave të dhëmbëve.
  • Përmban Fluor 0,454%.
  • I përshtatshëm për fëmijë mbi 2 vjeç dhe të rritur.

Lani dhëmbët dy herë në ditë.