Pasta del capitano forte toothbrush

Pasta Del Capitano Forte Toothbrush

Lekë 300.00
Title:  
Furçë e fortë për dhëmbët.

Produkt ideal për pastrimin e plotë të kavitalit oral.

-Gomat anësore lejojnë një masazh delikat të mishrave të dhëmbëve.
-Koka kompakte dhe fleksibile, e pajisur me pastrues gjuhe, ndihmon në 
eleminimin e baktereve që janë shkaku i erës së keqe të gojës.
-Fijet e diferencuara lejojnë një pastrim të plotë të hapësirave midis dhëmbëve.