Perio Kin Encias Gengivas 0.2% * 250 ML

Perio Kin Encias Gengivas 0.2% * 250 ML

Lekë 1,000.00
Title:  
Shpëlares oral që zvogëlon dhimbjen, mbron në rastet e gingivitit.

250 ml

Prania e pllakës dentare është faktori kryesor në zhvillimin e dy sëmundjeve orale më të përhapura: sëmundjes periodontale (që prek mishrat e dhëmbëve) dhe kaviteteve.

Diglukonati i Klorheksidinës ka një efekt të faktuar kundër pllakës dentare.
Formula e tij përfshin Alpantha, një kompleks i formuar nga provitamina B5 (Panthenol) dhe Allantoin, e cila rrit përthithjen e të dy substancave, duke rritur kështu efektin dhe duke përmirësuar gjendjen e mishrave të dhëmbëve, duke ndihmuar në ruajtjen e mishrave të dhëmbëve të shëndetshëm.

Rekomandohet të përdoret në rastet e: terapive periodontale, operacioneve plastike periodontale, terapive kirurgjikale, pas dezinfektimit të plotë të gojës, procedurave të rigjenerimit periodontal, gingivitit, periodontitit dhe në të gjitha rastet kur nevojitet një normalizim më i shpejtë i lezioneve.

Indikacionet:

  • Promovon reduktimin e biofilmit dentar.
  • Forcon dhe tonifikon mishrat delikate.
  • Higjiena orale në procedurat periodontale.

  • Shpëlajeni dy herë në ditë për 30 sekonda, në mëngjes dhe në mbrëmje, me 15 ml produkt të paholluar.
  • Këshillohet që të mos hani ose pini të paktën gjysmë ore pas përdorimit.
  • Kohëzgjatja e trajtimit: 2-3 javë ose siç rekomandohet nga dentisti.

  • Shiko edhe