PerioKin Oral Gel * 30 ML

PerioKin Oral Gel * 30 ML

Lekë 800.00
Title:  
Xhel gingival për rigjenerimin e mukozës orale.

30 ml

Prania e pllakës dentare është faktori kryesor në zhvillimin e dy sëmundjeve më të zakonshme të gojës: sëmundjes periodontale (që prek mishrat e dhëmbëve) dhe prishjes së dhëmbëve.

Diglukonati i Klorheksidinës ka një efekt të provuar kundër pllakave.

Indikacionet:

  • Higjiena orale në rastet e trajtimeve periodontale të lokalizuara, kirurgjikale dhe peri-implantare:
  • Promovon reduktimin e pllakës dentare.
  • Kujdeset dhe mbron mishrat e dhëmbëve.

Udhëzime përdorimi:

  • Pas higjienës orale, aplikojeni xhelin 2 ose 3 herë në ditë me një furçë të butë ose pambuku, duke masazhuar mishrat e dhëmbëve. 
  • Duhet të përdoret pas ngrënies dhe rekomandohet.
  • Ushqimi dhe pijet të mos konsumohen deri të paktën gjysmë ore pas përdorimit. 
  • Efektiviteti më i madh arrihet në aplikimet gjatë natës. Mos e shpëlani.

Shiko edhe