Pharmaceris N Capinon K 1 % * 30 ML

Pharmaceris N Capinon K 1 % * 30 ML

Lekë 3,295.00
Title:  
Krem hidratues për lëkurë të ndjeshme dhe rosace.

30 ml

Pharmaceris N Capinon K 1 është një formulim për kujdesin e përditshëm të lëkurës së ndjeshme me kapilarë të zgjeruar dhe tendencë për hiperaktivitet periodik që ndodh për shkak të faktorëve të jashtëm, si ndryshimet e papritura të temperaturës, emocionet e forta, alkooli ose ushqimi pikant.

Indikacionet:

  • Rekomandohet për përdorim para dhe pas trajtimit mjekësor ose kozmetik për forcimin e enëve të gjakut, reduktimin e skuqjes dhe përshpejtimin e procesit të rigjenerimit të lëkurës.
  • Rekomandohet gjithashtu si një rutinë për kujdesin e lëkurës për të gjithë ata me prirje për të mavijosur, për të zhvilluar djegie, venat merimangë dhe rrathë të errët poshtë syve, dhe si një trajtim parandalues ​​për lëkurën me tendencë për rosacea.
Veprimi:
  • Ky formulim 1% i Vitaminës K qetëson shpejt dhe redukton ashpërsinë e skuqjes së lëkurës dhe dukshmërinë e kapilarëve të zgjeruar.
  • Zvogëlon skuqjen periodike të shkaktuar nga faktorë të jashtëm kronikë dhe intensivë.
  • Vitamina K ndihmon në mbylljen e enëve të gjakut duke i parandaluar ato nga thyerja dhe formimi i skuqjes së përhershme.
  • Kremi përgatit lëkurën për trajtime kozmetike dhe minimizon skuqjen dhe acarimin.
  • Përshpejton dukshëm rigjenerimin e lëkurës pas operacionit duke qetësuar irritimin dhe duke ulur tensionin dhe eritemën.
  • Përmirëson elasticitetin dhe përmbajtjen e hidratimit.

  • Përdoreni kremin lokalisht në lëkurën e padëmtuar të prekur nga rritja e përshkueshmërisë kapilare.
  • Aplikojeni kremin në një shtresë të hollë në lëkurë të pastër dhe të thatë dhe masazhojeni butësisht derisa të përthithet plotësisht.

Shiko edhe