Physalis Eucalyforce Throat Spray * 30 ML

Physalis Eucalyforce Throat Spray * 30 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Qetëson dhe zbut fytin e inflamuar.

30 ml

Physalis Eucalyforce Throat Spray është një spray 100% natyral i bazuar në propolis, ekstrakte bimore dhe vajra esencialë. 

  • Trumza, malva sylvestris, echinacea, eukalipt dhe nenexhiku kanë një efekt qetësues në rrugët e frymëmarrjes dhe zbutin fytin.

Të rriturit dhe fëmijët nga 12 vjeç: 2 spërkatje në fyt, maksimumi 6 herë në ditë.