Power Health Magnesium DIrect 350 MG * 30

Power Health Magnesium DIrect 350 MG * 30

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement me bazë magnezi për funksionimin normal të metabolizmit.

30 bustina

Magnesium Direct, në një formë të re inovative kristalesh të përftuara pa ujë dhe ju ofron përfitimet e panumërta të magnezit.

  • Magnesium Direct kombinon 2 lloje të ndryshme të magnezit në përmbajtje të lartë të cilat në kombinim me vitaminën B6 kontribuojnë në funksionimin normal të proceseve metabolike që synojnë prodhimin e energjisë, si dhe funksionimin normal të sistemit nervor. 
  • Magnezi ndihmon në reduktimin e lodhjes, ekuilibrin e elektroliteve, funksionin normal të muskujve dhe funksionin normal psikologjik. 
  • Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit, si dhe në rregullimin e aktivitetit hormonal.

1 bustinë magnez në ditë, e tretshme menjëherë në gojë, pa pasur nevojë të përdorni ujë.

Shiko edhe