Power Health Multi + Multi * 24

Power Health Multi + Multi * 24

Lekë 980.00
Title:  
Kompleks vitaminash dhe mineralesh për forcimin e imunitetit.

24 tableta eferveshente

Power Health Multi + Multi është një multivitaminë e krijuar posaçërisht për të përmbushur nevojat ditore të të rriturve. Me një gamë të gjerë vitaminash, mineralesh dhe elementësh gjurmë. Tabletat eferveshnte ofrojnë përthithje më të shpejtë të përbërësve aktivë.

Ajo siguron:

 • Vitaminat B6, B12 dhe Magnezi: Funksionimi normal i sistemit nervor.
 • Zinku: Funksioni normal kognitiv dhe ruajtja e niveleve normale të testosteronit në gjak.
 • Vitaminat B1 dhe B2: Metabolizmi energjitik.
 • Niacina dhe Biotina: Funksion psikologjik normal.
 • Acidi Pantotenik dhe Acidi Folik: Reduktimi i lodhjes.
 • Vitamina B1: Funksionimi normal i zemrës.
 • Vitamina E dhe Seleniumi: Mbron qelizat nga stresi oksidativ.
 • Hekuri: Transferimi normal i oksigjenit në trup.
 • Vitamina C: Formimi normal i kolagjenit për funksionimin normal të kockave, kërcit, dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve, lëkurës dhe enëve të gjakut.
 • Kalçiumi, Mangani dhe Vitamina D3: Mirëmbajtja e kockave.
 • Fosfori: Ruajtja e dhëmbëve dhe kockave normale.
 • Vitamina D3: Ndihmon në reduktimin e rrezikut të rënies që lidhet me paqëndrueshmërinë posturale dhe dobësinë e muskujve. Rënia është një faktor rreziku për frakturat e kockave tek burrat dhe gratë 60 vjeç e lart.
 • Vitamina D3, Magnez dhe Kalçium: Funksioni normal i muskujve.
 • Vitamina C, Zink dhe Vitamina D3: Funksionimi normal i sistemit imunitar.
 • Vitamina A: Ruajtja e shikimit normal.
 • Kromi: Ruajtja e niveleve normale të glukozës në gjak.
 • Bakri: Pigmentim normal i flokëve.

Merrni 1 tabletë duke e tretur në 1 gotë me ujë, mundësisht para vaktit si shtesë ushqimore ose në përputhje me udhëzimet e mjekut tuaj.

Shiko edhe