Power Of Nature B Vit-12 * 60

Power Of Nature B Vit-12 * 60

Lekë 950.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të Vitaminës B12.

60 tableta

Vitamina B12 ose cianokobalamina, është një nga tetë vitaminat e kompleksit B dhe është e dobishme për shumë funksione të trupit tonë. Vitamina B12 gjendet kryesisht në produktet shtazore, ndaj zgjidhet shpesh si suplement ushqimor nga vegjetarianët.

Vitamina B12 kontribuon në:

  • Metabolizmi energjitik;
  • Funksionimi normal i sistemit nervor dhe imunitar;
  • Homocisteinë normale;
  • Funksioni normal psikologjik;
  • Qeliza e kuqe normale;
  • Reduktimin e lodhjes;
  • Ka një rol në procesin e ndarjes së qelizave.
B-Vit 12 është një suplement ushqimor i përshtatshëm për:
  • Njerëzit me nivele të ulëta ose mungesë të vitaminës B12;
  • Vegjetarianët;
  • Personat me përthithje të reduktuar të B12.

Të rriturit: Merrni 1 tabletë, mundësisht para mëngjesit, si shtesë ushqimore, ose sipas udhëzimeve të mjekut tuaj.

Shiko edhe