Power of Nature Cranberry *20

Power of Nature Cranberry *20

Lekë 2,100.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë ekstrakti të Boronicës për mirëqënien e traktit urinar.

20 tableta eferveshente

Suplement ushqimor me bazë ekstraktin e Boronicës dhe Vitaminën C.

  • Ektrakti i Boronicës parandalon dhe trajton infeksionet urinare.
  • Vitamina C ka veti antioksidante dhe forcues të imunitetit të trupit.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete eferveshente në ditë, duke e tretur në 1 gotë ujë përpara ushqimit.

  • Këshillohet mos të tejkalohet doza ditore e rekomanduar.
  • Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë, jeni në periudhë gjidhënie, jeni duke marrë terapi ose keni probleme të tjera shëndetësore.

Shiko edhe