Power Health D-Vit 3 2000 UI * 60

Power Health D-Vit 3 2000 UI * 60

Lekë 940.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të Vitaminës D3.

60 tableta

Ne jemi një vend mesdhetar, me diell në shumicën e muajve të vitit. E megjithatë kërkimet klinike tregojnë se kemi mungesë të vitaminës D ose ndryshe vitaminës së diellit. Për të parë dritën, trupi ynë ka nevojë për vitaminë D3!
Historia ka treguar se vitamina D është një substancë shumë e rëndësishme e tretshme në yndyrë, e cila u zbulua në kërkimin e shkakut të rakitit dhe osteomalacisë tek fëmijët. Është e vetmja vitaminë që prodhohet në trupin tonë dhe më konkretisht prodhohet në lëkurën tonë nën ndikimin e dritës së diellit dhe rrezatimit ultravjollcë në formën e saj më aktive, kolekalciferol ose D3. Studime të panumërta shkencore në vitet e fundit na kanë zbuluar për D3 shumë veti të rëndësishme shëndetësore.

Formula D-Vit3, 2,000UI përmban vitaminën e vlefshme D3, e cila kontribuon në:

  • Në përthithjen/shfrytëzimin normal të kalçiumit dhe fosforit.
  • Për të ruajtur nivelet normale të kalçiumit në gjak.
  • Në ruajtjen e gjendjes normale të kockave dhe dhëmbëve.
  • Në ruajtjen e funksionit normal të muskujve.
  • Në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në zhvillimin normal të kockave tek fëmijët.
  • Reduktimi i rrezikut të rënies lidhet pozitivisht me paqëndrueshmërinë ortostatike dhe dobësinë e muskujve. Rënia është një faktor rreziku për fraktura tek burrat dhe gratë e moshës 60 vjeç e lart.

Merrni 1 tabletë, mundësisht pas një vakti.

Shiko edhe