Power Of Nature Platinum Range Vitamin C + D3 * 30

Power Of Nature Platinum Range Vitamin C + D3 * 30

Lekë 1,400.00
Title:  
Kombinimi i vitaminës C dhe D3 në një tabletë të vetme, për forcimin e imunitetit.

30 tableta

Power Of Nature Platinum Range Vitamin C + D3 është një kombinim perfekt i 1000mg Vitaminë C dhe 1000 UI Vitaminë D3, e cila është forma më e përthithshme e vitaminës D.

Vitamina C kontribuon në:

 • për funksionimin normal të sistemit imunitar;
 • për të ruajtur funksionin normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas ushtrimeve fizike intensive;
 • për formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, kockave, kërcit, lëkurës dhe dhëmbëve;
 • Mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ;
 • Rritja e përthithjes së hekurit;
 • Për funksionimin normal të sistemit nervor;
 • për funksionin normal psikologjik;
 • për reduktimin e lodhjes.
Vitamina D kontribuon:

 • për funksionimin normal të sistemit imunitar;
 • për mirëqënien e kockave dhe dhëmbëve;
 • në përthithjen/shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit;
 • në nivele normale të kalciumit në gjak;
 • për ruajtjen e funksionit normal të muskujve.

Merrni 1 tabletë në ditë.

Shiko edhe