Promolase 1000 Plus * 30

Promolase 1000 Plus * 30

Lekë 2,800.00
Title:  
Suplement ushqimore me kripëra minerale që  kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe plogështis.


30 bustina

Promolase 1000 plus është një shtesë ushqimore me bazë Magneziumin që kontribuon në:

  • Reduktimin e lodhjes dhe plogështisë.
  • Në ekuilibrin elektrolitik.
  • Në metabolizmin normal energjitik.

Së bashku me Kaliumin kontribuojnë në mirëfunksionimin e sistemit nervor dhe në funksionin muskular.

Ideal në stinën e verës për të parandaluar dehidratimin.


Këshillohet përdorimi i një bustine 2 herë në ditë, e tretur në një gotë me ujë.


Shiko edhe